omgeving
beschikbaarheid

info toerisme Rusland

het appartement
home
prijzen en reserveren
reacties
English

De ruime woonkamer biedt een prachtig (hoek)uitzicht over de Fontanka. De open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur: een oven, een koel/vrieskast, een afwasmachine. Er is volop keukengerei, een koffiezetter, een broodrooster en een waterkoker.

Daarnaast is er telefoon en een radio / cd-speler. Bovendien is er een televisie een dvd-speler. Er zijn een aantal Russische films op dvd met diverse ondertitels waaronder met Nederlandse. U kunt zonder verdere kosten gebruikmaken van het draadloze breedband netwerk en een printer.
In een apparte ruimte vindt u een wasmachine, een strijk-ijzer en plank zijn eveneens aanwezig.

slideshow
volgende foto

Het appartement bevindt zich op de vierde en hoogste verdieping en is toegankelijk via een ruim trappenhuis. De ingangsdeur bevindt zich aan de Fontanka kade en heeft een codeslot.

De totale oppervlakte van het appartement is 103 m2.

Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde met een tweepersoonsbed, aan de achterzijde met uitzicht op de binnenplaats is een kleinere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

De badkamer, geheel gerenoveerd in 2014, heeft een ruim ligbad, een aparte doucheruimte, wastafel en wc. Voor het warme water is er een boiler. Dit is onafhankelijk van de stedelijke voorziening, zoals die gebruikelijk is in Rusland.